rss

Primele imagini Chery Shooting Sport

  1. 10/04/2007
  2. Tags: Chery, Concept, Shooting Sport
    Vezi toate fotografiile (1)
    Acum o saptamana, va informam ca fabricantul chinez se pregateste sa prezinte la salonul auto de la Shanghai un nou concept car numit Shooting Sport.

    Astazi, auto.ro este in masura sa va ofere un desen oficial al acestei masini, descris de asiatici ca fiind un hatch premium de mici dimensiuni.

    Cat de premium va fi el vom vedea imediat ce ii vom analiza finisarea, dotarile si materialele folosite la constructia exteriorului si mai ales a interiorului, dar pana atunci sa spunem ca acesta este cel de-al treilea concept al concernului chinez desenat si construit de studioul italian Torino Design.

    Anuntand un model de serie ce va fi oferit pe piata incepand cu 2009, Shooting Sport va avea trei usi si va oferi spatiu pentru patru pasageri, urmand a tinti inimile femeilor ce au in varful listei de viitoare achizitii modele precum BMW Serie 1 si Mini.

    Spre deosebire insa de acestea doua, tehnica conceptului Chery nu are nimic special: din ultimele informatii, masina de 4,1 m lungime este construita pe platforma tehnica a micului (si ieftinului) A1. Normal...
    Vizualizari: 938