rss

Primele fotografii: Ford Taurus ST

  1. 07/10/2008
  2. Tags: Ford, Spyshot, Taurus ST
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dan Ionescu

    In aceast? s?pt?mân? au fost surprinse mai multe fotografii ale versiunii de top a noii generatii Taurus, nu departe de sediul Ford.

    Desi camuflat, nu exista nici o indoiala asupra identitatii modelului, care va avea sub capota un motor capabil sa-l concureze pe cel de pe Audi S4!

    Preluand liniile elegante ale lui Mondeo, noul Taurus va condimenta cu siguranta gama de modele Ford de peste Ocean, in prezent considerata de multi drept cea mai plictisitoare dintre toate cele oferite de constructorii americani.

    O scurta privire asupra partii tehnice ne lamureste in aceasta privinta: sub capota va fi montat un V6 biturbo din seria Ecoboost, ce va trimite catre toate cele patru roti 350 CP.  ST va beneficia si de trenul de rulare cu suspensii SR-1 (Soc Ratio 1), utilizat in prezent pe Lincoln MKS.

    Se intrezaresc ceva accente de crom pe spate, tevi duble de esapament si roti de 20 inch. Desi unii spun ca acest super-sedan va purta eticheta “SHO”, surse anonime, dar bine plasate au declarat ca noul prototip Taurus va purta numele “ST”.

    Misterul va fi elucidat la inceputul anului 2009.

    Vizualizari: 968