rss

Primele fotografii cu Cadillac CTS Wagon!

  1. 02/06/2008
  2. Tags: Cts wagon
    Vezi toate fotografiile (1)
    Spionat de mai multe ori in ultima vreme in timpul testelor finale, versiunea combi a lui Cadillac CTS si-a facut aparitia complet nedeghizata in ceea ce pare a fi o brosura scapata de sub control, ajunsa in final in mainile unui oarecare fan al industriei auto.

    Cu precizarea ca ar fi bine totusi sa asteptam fotografiile oficiale – pe care, ne spune noua ceva, le vom admira cat de curand –, constatam ca break-ul arata chiar mai bine decat ne-am asteptat, in special in partea din spate.

    Acolo s-au protapit doua blocuri optice desfasurate pe toata inaltimea montantului C, ce aduc ca design cu cele ale lui Saab 9-3 Wagon. Minunat, mai ales ca restul caroseriei arata chiar mai bine decat a modelului suedez, credem noi.

    Iar daca ne uitam si la gama de motorizari, totul pare in grafic: motorul pe benzina de baza, un V6 de trei litri, are deja 260 CP. Deasupra lui se va situa cel mai modern propulsor produs in acest moment de GM USA, un agregat cu aceeasi configuratie si injectie directa, de 3,6 litri, ce produce 306 CP.

    Ambele motorizari vor functiona in tandem cu o cutie de viteze automata cu sase rapoarte, dar speram ca lucrurile sa nu se opreasca aici si GM sa isi faca un pic de curaj pentru ca monstruosul V8 de 6,2 litri de pe CTS-V sa apara si pe acest break.

    Pana a vedea daca minunea se intampla sa nu, va mai spunem ca noi, europenii, vom putea alege si un diesel commonrail de 3 litri si 250 CP – foarte probabil, acesta va fi si best-seller-ul gamei – si ca portbagajul va avea minimum 700 de litri (aproximativ 1.640 de litri cu bancheta spate rabatata).

    Cat despre preturi, ele vor fi comunicate ulterior, cu specificatia ca presa americana estimeaza un minimum de 37.500 de $ si un maximum de 42.500 de $ pentru cele doua versiuni pe benzina.
    Vizualizari: 748