rss

Primaria Bucuresti initiaza RABLA pentru Biciclete

  1. 25/07/2017
  2. Tags: bicicleta, Programul Rabla, voucher rabla
    Vezi toate fotografiile (1)

    Primaria Generala pune la dispozitia celor care vor sa-si lase masina ca sa mearga cu bicicleta 5000 de vouchere in valoare de 500 de lei fiecare. Cu acestea, oamenii isi vor putea cumpara o bicicleta noua.

    Programul inceput de Primaria Bucuresti vrea sa incurajeze lumea sa mearga mai mult cu mijloace de deplasare economice si care tin cu natura. De aceea, cei care aplica la program isi vor putea lua, in primul rand, biciclete, biciclete electrice sau trotinete electrice, dar si vehicule de tip Segway.

    Din pacate, Primaria Bucuresti trece direct la incurajarea folosirii de biciclete, sarind peste realizarea de piste. In capitala exista numai 15 kilometri de pista pentru biciclisti, orasul nostru aflandu-se la subsolul clasamentului european. Degeaba vom avea biciclisti noi, daca nu au pe unde sa circule...

    Cine vrea sa se inscrie in program trebuie sa depuna un dosar la Primarie sau sa trimita online actele. E vorba de formularul de inscriere si de actul de identitate. Conditiile de inscriere sunt si ele simple. Cetatenii trebuie sa aiba buletin de Bucuresti, sa aiba minimum 18 ani si sa nu fie salariati ai Primariei.

    Dupa acceptarea dosarului, doritorii se vor duce la un magazin agreat. Aici vor putea cumpara bicicleta sau alt vehicul. Daca acesta este mai ieftin, de diferenta se pot achizitiona accesorii si piese de schimb. Daca bicicleta e mai scumpa, diferenta e achitata de client.

    Doritorii se pot inscrie in proiect, la Centrul de Informare si Documentare pentru Relatia cu Cetatenii, din Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 42. Program de lucru: 8.30-18.30, de luni pana vineri. Agentii economici sunt invitati sa se inscrie pana pe 31 iulie, ora 16.00, prin e-mail la adresa: biciclisti@pmb.ro

    Vizualizari: 1790