rss

Prima schita oficiala cu viitorul Opel Astra Carbio

  1. 09/06/2011
  2. Tags: Astra, Cabrio, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel a publicat prima imagine cu Astra Cabrio, model ce va debuta oficial in anul 2013. Decapotabila va renunta la plafonul metalic, care a tras in jos vanzarile raposatului Astra TwinTop, si va veni cu un acoperis textil.

    Potrivit Vauxhall, divizia britanica Opel, viitorul Astra Cabrio va beneficia de un plafon fin panza, care poate fi actionat electric. Modelul va oferi spatiu pentru cinci pasageri, va pastra ampatamentul variantei traditionale si va creste cativa centimetri in lungime, pentru a putea ascunde acoperisul din panza, fara a afecta spatiul portbagajului.

    Dupa esecul inregistrat de vechiul Astra TwinTop, Opel s-a reorientat catre acoperisul textil, acesta fiind mai ieftin, dar si mai usor. Totodata, liniile de design ale modelului Astra nu vor fi afectate.

    Viitorul model va concura cu Volkswagen Golf Cabrio si face parte din planul de investitii de 11 miliarde euro, anuntat in urma cu un an.

    Tot in 2013 isi va debuta pe piata si o citadina de mici dimensiuni. Inainte de acestea doua, in 2012, Opel va lansa un SUV destinat uzului urban.

    Vizualizari: 2517
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »