rss

Prima poza despre coupe-ul hibrid de la Fisker

  1. 27/10/2007
  2. Tags: Golf v, Passat r36
Pana acum micutul studio californian era cunoscut pentru restilizarile pe care le-a adus unor modele germane, in speta BMW M6 Coupe si Mercedes SL.

De ceva vreme, insa, proprietarii au hotarat sa o apuce pe o cale intru-totul noua, promitandu-ne un hibrid de lux, intr-o "impachetare" foarte aratoasa.

La aceasta afirmatie marturie sta si aceasta poza pe care au dat-o publicitatii.

Creatorul lui BMW Z8 si Aston Martin DB9, Henrik Fisker, nu se dezminte nici de aceasta data: a desenat linii pline de dinamism, ambele calandre fiind la locul lor pe orice alt supercar.

Diferenta consta in lungimea mai mare decat te-ai astepta la aceasta clasa de inaltime, rezultanta directa a celor 4 usi adoptate.

Totusi, viitorul Fisker nu va fi o pasare unica si rara, pentru ca si Porsche sau Aston Martin lucreaza la proiecte similare (Panamera si Rapide).

Mai neobisnuita este solutia aleasa pentru propulsie, adica sistemul hibrid.

Conform planurilor, elegantul coupe va fi in stare sa parcurga aproximativ 80 de kilometri bazandu-se doar pe electricitate, autonomie ce poate fi imbunatatita, cu aportul unor motoare diesel sau Otto ultramoderne, pana la 1.000 de km.

Din pacate, in continuare, comunicatul Fisker Coachbuild este foarte sarac in detalii concret, deci stim ce stiam si cu ceva vreme in urma, adica faptul ca se lucreaza impreuna cu Quantum Technologies, iar rezultatul urmeaza sa apara in 2009.
Vizualizari: 973