rss

Prezenta APassatoare

  1. 23/11/2006
  2. Tags: Volkswagen Passat R36
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cel putin pentru concurenta asta va fi, pentru ca mult trambitatul Passat R36 si-a facut, iata, aparitia cu ocazia salonului auto de la Essen.

    Obisnuiti mai mult ca versiunile sportive din clasele superioare sa fie, cel putin in cadrul grupului Volkswagen, o obligatie exclusiva a lui Audi, clientii care nu se uita la bani nici cand vine vine vorba de masini cu VW-ul pe capota au acum ocazia sa isi doteze garajul cu cel mai rapid Passat din istorie, un adevarat Nemesis pentru Opel Vectra OPC, Ford Mondeo ST sau Mazda6 MPS.

    Nu vei fi dezmagit nici de habitaclu, unde prezenta scaunelor sport „stampilate” cu logo-ul R36, a insertiilor din aluminiu de pe bord si consola centrala, a indicatoarelor de bord unice si a pedalierului "custom" te vor lamuri instantaneu ca aceasta masina nu este tocmai un cadou pentru dulcii ani de pensionare.

    In plus, iti poti dota R36-le cu aproape orice nimicuri, dar vei primi ABS, ESP, faruri cu xenon, climatizare dual-zone, sase airbag-uri si un radio cu CD player fara a da bani in plus, acestea fiind dotari incluse in pretul masinii. Pret ce va fi anuntat o data cu lansarea pe piata, eveniment ce se va consuma anul viitor.
    Vizualizari: 1839
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »