rss

Preview: Volkswagen Polo Cabrio

  1. 05/09/2007
  2. Tags: Cabrio, Polo, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)
    In 2009, cel mai prolific producator german va oferi pe piata o versiune cabrio a lui Polo, prima dintr-o serie ce va mai include un coupe si un MPV.

    Masina se va baza pe viitoarea generatie a modelului de clasa mica VW (planificata pentru 2009) si va fi construita de specialistul Karmann, urmand ca la salonul auto de la Frankurt ce de peste numai o saptamana sa fie adusa sub forma unui concept.

    Potrivit surselor, masina va avea mai mult ca sigur un acoperis retractabil din panza pentru a mentine costurile de fabricatie la un nivel acceptabil, dar luneta va fi realizata totusi din sticla.

    Desi masina nu a primit inca oficial unda vreme, este foarte probabil ca VW sa fie interesat de o lupta cu Opel si Peugeot, companii care vor avea ca reprezentanti ai acestui segment pe Corsa Cabrio si 207 CC.

    La urma urmei, nemtii vor avea cativa asi importanti in maneca, precum cutiile de vitze de tip DSG si versiunile hibride, ce vor folosi recuperarea energiei prin franare pentru a economisi combustibilul.
    Vizualizari: 942