rss

Preview: Sedan sport de la SEAT pentru 2009

  1. 23/07/2007
  2. Tags: SEAT, Sedan sport
    Vezi toate fotografiile (1)
    Se pare ca lucrurile se mai indreapta in ograda SEAT si ca, mai noi, se gasesc bani si pentru largirea gamei de modele.

    Acestea sunt patru la numar si vor aparea in maxim 3-4 ani. Noua gama include un super-mini, un soft-roader de oras, un crossover ce trage puternic catre filozofia combi si un sedan mediu, sportiv, a carui prezentare oficiala s-ar putea sa aiba loc inca in 2009.

    Conform randarilor executate pe baza unor informatii cu parfum de credibilitate, designerii marcii nu vor sa riste nimic, mergand pe cartea unor linii clasice, chiar plictisitoare.

    Mai mult, spatele masinii pare ca se inspira de la suratele Audi, in timp ce identitatea de marca este asigurata, totusi, prin grila frontala aproape identica cu cea de pe Leon.

    Ca de obicei, in ceea ce priveste motorizarile nu vom avea parte de mari surprize. Vor fi puse la munca celebrele agregate TDI si TFSI, cea mai puternica versiune urmand sa dezvolte 240 de cai, respectiv 280 Nm.

    Acest nou model SEAT va fi de fapt adevaratul urmas al lui Toledo si-i va chema in ring pe greii clasei cum sunt europenii Ford Mondeo/VW Passat sau duo-ul japonez Honda Accord si Mazda6.
    Vizualizari: 869