rss

Preview: Rolls Royce RR4

  1. 30/01/2009
  2. Tags: BMW , BMW, Phantom, Rolls Royce, Rr4
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prestigioasa marca britanica este una din putinele care isi permite in aceste momente sa se gandeasca la o crestere considerabila a productiei (practic dublarea ei), deziderat care trebuie dus la bun sfarsit de viitorul RR4.

    "Baby Rolls" a fost de multe ori surprins in timpul testelor desfasurate in Germania si Marea Britanie, experienta acumulata in urma studierii fotografiilor determinand analistii sa concluzioneze ca "Rolls-ul de buget" va semana destul de mult cu marele Phantom.  

    Per ansamblu, designul exterior va da impresia unui Phantom intrat la apa, pana si usile cu deschidere in oglinda urmand a fi preluate de la marea limuzina de lux.

    Totusi, desi va retine statura impozanta a fratelui mai mare, RR4 va arata mult mai "adunat", tenta dinamica urmand a sublinia prezenta unei platforme tehnice strans inrudite cu cea a lui Serie 7 LWB.

    Pe de alta parte, nu va asteptati ca sedanul britanic sa aiba un caracter de limuzina supersport: confortul va avea obligatoriu statut de vioara intai, conform traditiei casei britanice.

    Cat despre partea tehnica, asteptati-va la tot ce are mai bun BMW in nomenclator, pe masura  unui pret asteptat a se plasa in intervalul a 200.000-250.000 de $.

    Vizualizari: 1110