rss

Preview pentru 207 SW

  1. 11/02/2007
  2. Tags: Outdoor Concept, Peugeot 207 SW
    Vezi toate fotografiile (3)
    Moda asa-ziselor concepte carora nu le mai trebuie decat modificari neinsemnate pentru a deveni modele de serie pare sa prinda foarte bine la Peugeot, francezii urmand sa lanseze la Geneva un ultim sol inaintea sosirii lui 207 SW.

    Numit 207 SW Outdoor Concept, masina te invita sa nu te gandesti la altceva decat la vacante, gratare si aer curat.

    Designul masinii transpira prin toti porii aer de mare si surf, fluiditatea profilului, cu acele geamuri laterale ce parca curg catre portbagajul dominat de stopurile cu aspect de scoica accentuand din plin sentimentul. Francezii nu au uitat sa incorporeze cateva detalii cheie pe acest break sportiv, cum ar fi masca preluata de la 207, cu acele faruri interminabile, si forma celui de-al treilea geam lateral, care aduce aminte de modelele 407 SW si 1007.

    Oarecum in plus sunt acele mulaje vopsite intr-un soi de albastru cromat, care imbraca bosajele si pragurile lui SW Outdoor: desi, fara indoiala, sunt spectaculoase, ele imita elementele de protectie intalnite la tot-teren-uri sau cross-over-e, fara prea mare legatura cu tematica sportiva acestui concept.

    Aspectul este valabil si pentru acel scut spate, ce nu reuseste decat sa distraga atentia de la bumper-ul finisat ca o piatra de marmura.

    Daca de afara nu l-ai remarcat, o vei face cu siguranta odata ajunsi inauntru: acoperisul din sticla panoramica creeaza o atmosfera in care primele cuvinte care iti vin pe buze graviteaza in jurul lui „liber”.

    Ideea este continuata de mai toate componentele habitaclului: bordul si consola centrala sunt vopsite intr-o culoare deschisa, scaunele si panourile usilor sunt tapitate in matase de parasuta, in timp ce cusaturile portocalii isi vor arata secretele pe timpul noptii: vopseaua este fosforescenta.

    Cei din Hexagon nu au omis insa latura practica a masinii: daca esti un tip care de obicei exagereaza cu numarul bagajelor, vei multumi Cerului pentru bancheta spate rabatabila complet in podea pentru a crea o suprafata perfect plana.

    Dat fiind faptul ca SW Outdoor este un concept si nu prea, Peugeot nu s-a mai complicat in ceea ce priveste motorizarea masinii: break-ul este echipat cu propulosrul 1,6 HDi, capabil de 110 CP si 240 Nm (260 cu functia overboost), suficient de economic astfel incat calatoria cu iz de parfum frantuzesc sa nu fie sincopata de opriri dese pe la statiile de realimentare...
    Vizualizari: 1185
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »