rss

Preview: noul Ford C-Max

  1. 04/09/2008
  2. Tags: C-Max, Focus, Ford
    Vezi toate fotografiile (1)

    De la lansarea MPV-ului de clasa compacta Ford s-au scurs cinci ani si, in ciuda unui facelift efectuat la mijlocul anului trecut, se simte nevoia unei schimbari complete.

    Aceasta va avea loc undeva in 2010, dar, pana atunci, prototipurile surprinse in timpul testelor pe soselele Germaniei si sursele de informare din cadrul companiei ne-au dat ocazia sa aflam cam la ce trebuie sa ne asteptam in numai doi ani de zile.

    Construit ca si pana acum pe platforma tehnica a lui Focus, noul C-Max va fi pentru exportat pentru prima oara si in Statele Unite, o piata pe care Ford trebuie sa recupereze mult din terenul pierdut in sectorul familialelor.

    Mai agresiv si mai prezent vizual decat cel al actualului model, designul va face parte cu siguranta din curentul “kinetic” si va prelua o buna parte din liniile lui Fiesta.

    Ca si motorizari, asteptati-va la o paleta destul de larga de agregate pe benzina si motorina, dar nu si la propulsorul turbo de 2,5 litri de pe Focus ST, rezervat deocamdata doar acestei masini, lui Mondeo si lui S-Max.

    Vizualizari: 1205