rss

Preview: informatii despre viitorul BMW Seria 6

  1. 26/02/2009
  2. Tags: BMW , BMW, M6, Seria 6, V10
    Vezi toate fotografiile (3)


    Desi abia a trecut un an de la faceliftul aplicat de BMW pe Seria 6, iata ca informatiile despre generatia urmatoare apar deja la intervale regulate. Grand tourismul e deja testat in Germania, iar pe baza informatiilor vizibile in pozele spion s-au facut aceste randari ale exteriorului, la care se adauga si cateva informatii privind partea tehnica. Prezentarea oficiala va avea loc spre sfarsitul anului viitor.

    Initial s-a crezut ca designul Bangle va fi uitat de urmas, insa, potrivit acestor randari, conceptul CS va fi “muza” lui. Mergand pe aceasta “idee”, consolele fata-spate vor fi considerabil mai scurte, in timp ce ampatamentul va creste.
    Pentru ca alura sportiva sa nu se piarda, garda la sol va fi redusa, in timp ce linia pavilionului va avea un unghi mai agresiv.

    De asemenea, ultimele informatii mai spun ca soft top-ul versiunii cabrio va fi inlocuit de unul de metal, asemeni noului Z4.

    Paleta de motorizari nu va furniza surprize majore, caci ne putem astepta sa fie un mix de propulsoare venite de pe Seria 5 si Seria 7, evident toate versiuni mai puternice. Viitorul M6 va ramane fidel agregatului V10, dar in forma supraalimentata, in timp ce transmisia va fi una cu dublu-ambreiaj, ultra-rapida.

    Vizualizari: 1280