rss

Preview: Infiniti G37 Convertible

  1. 18/08/2008
  2. Tags: Cabrio, Convertible, Coupe, G37, Infiniti
    Vezi toate fotografiile (1)


    Desi va debuta doar in toamna, Nissan a facut publice cateva poze si date cu noul coupe-cabrio a diviziei de lux.

    Versiunea decapotabila foloseste, in mare parte, platforma lui G37 coupe, inclusiv acelasi motor V6 de 3,7 litri, ce dezvolta 328 CP, trimisi catre puntea spate.

    Diferenta majora este, fireste, pavilionul rigid escamotabil, datorita caruia habitaclul este la fel de silentios ca si in cazul versiunii coupe.

    Caroseria a fost intarita substantial pentru ca rigiditatea sa se pastreze la cote optime in momentele cand proprietarii se vor bucura de vremea buna. De asemenea, sistemul audio a primit si el un update important, fiind capabil - sustin oficialii Infiniti - sa furnizeze un sunet deosebit de clar chiar si cand pavilionul este coborat.

    Din punct de vedere tehnic, G37 marcheaza o premiera importanta, fiind masina pe care japonezii isi lanseaza noua cutie automata cu sapte rapoarte, ce urmeaza sa fie folosit, in viitorul apropiat, de toate modelele marcii.

    Infiniti G37 Convertible va fi prezentat in SUA, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles (din noiembrie), urmand ca vanzarile sa demareze la inceputul lui 2009.

    Nu se stie, inca, daca acest model va ajunge si in Europa, dar, daca va fi exportat si pe Batranul Continent, cu siguranta nu va ajunge in showroom-uri inainte de toamna anului viitor.
    Vizualizari: 995