rss

Preview Geneva 2009: Aston Martin V12 Vantage gata de productie

  1. 04/02/2009
  2. Tags: Aston Martin V12 Vantage, V8 Vantage
    Vezi toate fotografiile (3)
     

    Dupa ce Aston Martin ne-a dezvaluit conceptul V12 Vantage, acum constructorul ne ofera cateva detalii privind versiunea de productie, care probabil va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva.

    Sub capota gasim motorul V12 cu o capacitate de 6 litri care produce 510 CP si un cuplu de 570 Nm. Super-car-ul ajunge la suta de metri in numai 4.2 secunde si atinge o viteza maxima de 305 km/h.

    Dat fiind faptul ca masina are la baza popularul V8 Vantage, noua versiune V12 arata familiar. La nivel exterior se observa mici diferente, dintre care o noua bara de protectie fata cu prize de aer mai mari, un spoiler mai jos pozitionat si roti noi. Pe spate avem de-a face cu un spoiler ceva mai mare, un nou sistem de evacuare dublu si stopuri evidente.

    In interior, de asemenea mici modificari, si anume nuanta de negru lucios de pe consola centrala, scaunele sport si volanul acoperit cu piele Alcantara.

    Aston Martin preconizeaza ca va incepe livrarea noului V12 Vantage undeva dupa jumatatea anului, iar productia va fi limitata la un numar de numai 1.000 de unitati.

    Vizualizari: 1326