rss

Preview F1 2007:Duelul lupilor tineri

  1. 17/03/2007
    Vezi toate fotografiile (1)
    Evident, punctul de atractie al acestei stagiuni il reprezinta confruntarea dintre Alonso si cei doi piloti de la Ferrari, Raikkonen si Massa.

    Cu totii tineri si talentati si care isi doresc sa fie, in anii ce vin, la inaltimea unui Prost, Senna sau Schumi, ca sa amintim numele care au marcat ultimele doua decenii in F1.

    Interesante sint insa si alte dueluri. Spre exemplu cel dintre Hamilton- Kovalainen, piloti care vor debuta anul acesta la echipe cu staif, in timp ce britanicii, care cauta de vreme buna un pilot cu adevarat mare, vor urmari cu un real interes si disputa dintre pustiul de culoare de la McLaren si eterna speranta Jenson Button, de la care se asteapta, in fine, explozia spre top.

    Nu trebuie insa scosi din calcule nici un Kubica, care nu mai are acum alibiul debutului in Formula 1, sau Nico Rosberg, despre care s-a vorbit foarte frumos in ultimii ani.

    Anul 2007 poate sa fie si ultima sansa pentru Fisichella, care a devenit numarul 1 la Renault, si care, de aceasta data, nu mai are circumstantele pe care i le oferea statutul de scutier cu experienta pentru Alonso. La fel stau lucrurile si cu cei doi piloti Toyota, pentru ca echipa trebuie sa urce, in fine, spre top, acolo unde-i da dreptul sa se afle bugetul imens cheltuit in fiecare an.

    Protagonisti
    McLaren    Alonso, Hamilton
    Renault    Fisichella, Kovalainen
    Ferrari    Massa, Raikkonen
    Honda    Button, Barrichello
    BMW Sauber    Heidfeld, Kubica
    Toyota    R.Schumacher, Trulli
    Red Bull    Coulthard, Webber
    Williams    Rosberg, Wurz
    Toro Rosso    Liuzzi, Speed    
    Spyker    Albers, Sutil
    Super Aguri    Sato, Davidson

    Surse: sportauto, Inside F1
    Vizualizari: 413
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »