rss

Preview F1 2007: Bridgestone face legea

  1. 17/03/2007
    Vezi toate fotografiile (1)
    Plecarea lui Michelin, a transformat Bridgestone in unic furnizor de pneuri. Practic, aceasta mutare ne face sa ne intoarcem in timp la perioada dinaintea sosirii francezilor.

    Ferrari are un statut privilegiat, oferit de constanta parteneriatului sau cu Bridgestone, Scuderia putindu-se concentra exclusiv pe aspectul imbunatatirii performantelor. In replica, rivalii sai vor avea nevoie de o adaptare. Cat de scurta o sa fie aceasta, ramane sa aflam.

    Producatorul japonez va oferi un singur tip de pneu, care pune un accent mai mare pe calitatile pilotilor, penalizindu-i pe cei care au un stil agresiv.

    Noul tip de cauciuc are patru compozitii: tari, medii, moi si supermoi. Fiecare echipa va trebui sa foloseasca obligatoriu doua tipuri de pneuri de uscat la fiecare cursa, una dintre acestea urmand sa fie marcata astfel incat spectatorii sa-si poata da seama tipul de pneuri folosit de piloti.

    La Melbourne, Bridgestone a adus cauciucuri de compozitie medie si moale si le va marca pe acestea din urma cu un cerc alb, plin, cu un diametru de 3 centimetri. Daca marcajul va da satisfactie, urmeaza sa fie pastrat si ulterior.

    Surse: sportauto, Inside F1
    Vizualizari: 396
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »