rss

Preview: Audi A3

  1. 06/08/2007
  2. Tags: A3, Audi
    Vezi toate fotografiile (1)
    Din cauza pregatirilor de lansare a noului SUV A5 si a viitorului mini A2, Audi s-a vazut nevoita sa intarzie cu inca un an eliberarea noii generatii a modelului compact A3, astfel incat nu veti vedea aceasta masina pe strazi mai devreme de 2010.

    Asta nu ne impiedica insa sa va furnizam chiar acum cele mai noi informatii ce privesc aceasta masina, sosite ca de obicei prin intermediul cablurilor de Internet.

    Noul A3 va debuta pe piata exact cum a facut-o actualul model, mai intai in versiunea cu trei usi si apoi in cea cu cinci usi. Ceva mai tarziu insa, marca din Ingolstadt va oferi si o versiune cabrio, o alternativa mai ieftina (si, probabil, ceva ma simpatica) la varianta decapotata a lui A4, precum si un foarte sportiv S3.

    Din punct de vedere al designului, este de asteptat ca A3 sa pastreze liniile generale caracteristice modelelelor Audi, insa un ochi avizat va putea remarca o sumedenie de influente venite de la A5. Noi vor fi semnalizatoarele LED ce vor fi montate in oglinzile retrovizoare, dar si farurile cu acelasi tip de tehnologie, oferite optional.

    Tehnic vorbind, nu vor fi foarte multe noutati, masina urmand a fi construita pe baza platformei vitorului VW Golf, in timp ce gama de motorizari va propune obisnuitele propulsoare FSI si TDi common-rail, cuplate inclusiv la cutii de viteze de tip DSG.

    Ca in cazul atator modele noi, este aproape sigur ca noul A3 va creste in dimensiuni comparativ cu actualul model, ceea ce inseamna ca, din nou, germanii vor efectua cateva infuzii de cai putere ce vor avea misiunea sa lupte cu kilogramele in plus.
    Vizualizari: 843