rss

Preview 2007: Primul sezon fara Schumi

  1. 17/03/2007
    Vezi toate fotografiile (1)
    „Marele Circ” isi incepe in Australia prima stagiune fara Michael Schumacher, pilotul care a reprezentat elementul cheie al sezoanelor derulate din 1991 incoace si, cu precadere, in startul noului mileniu.

    Intrebarea este daca noul val, reprezentat de Alonso, campionul ultimelor doua stagiuni, Raikkonen si Massa (pilotii Ferrari) si ceilalti pusti vor reusi sa faca acelasi lucru. Sau daca, in cazul in care nici un nume nu va deveni exponential, spectacolul asteptat de fani va fi oferit de duelul echipelor, in care sint implicate Ferrari,  Renault, campioana ultimilor ani, si McLaren, care l-a recrutat pe spaniolul-minune.

    Trebuie sa descoperim si cum vor afecta schimbarile de regulament lucrurile in 2007, precum si modul in care transferurile si noutatile din platoul competitorilor vor schimba echilibrul de forte.

    Sunt, asadar, multe teme de interes, semn ca adevaratii fani ai Formulei 1 au motive sa astepte noua stagiune. Cit de multi sint acestia si cit de mare era numarul celor atrasi de masinaria de marketing care l-a creat pe Schumi si a fost intretinuta de performantele germanului, ramine sa aflam in cel mai scurt timp.
    Vizualizari: 389
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »