rss

Preturile VW Golf second hand au inregistrat o crestere de 10%

 1. 23/11/2011
 2. Tags: autoindex, Golf, second hand, Volkswagen
  Vezi toate fotografiile (1)

  Volkswagen Golf second hand a inregistrat o crestere de 10% a pretului mediu in ultimul an, potrivit statisticilor AutoIndex.

  Media preturilor modelului VW Golf la mana a doua a afisat o crestere de 10% in ultimele 12 luni, de la 3.550 Euro (pretul mediu) in luna octombrie 2010, la 3.940 Euro, cat este in prezent, conform informatiilor furnizate de AutoIndex.

  Evolutia pretului mediu la valoare second hand a avut loc si pe fondul revanzarii actualei generatii a compactie germane (lansata in 2009) ca autoturism second hand. Asadar, este firesc ca pretul sa fie mai mare pentru exemplarele fabricate incepand cu 2009, iar numarul mare de tranzactii sa se rasfranga asupra evolutiei anuale a indicelui AutoIndex pentru Volkswagen Golf.

  Cu un numar de peste 44.200 anunturi postate pe Auto.ro in ultimul an, Golf este unul dintre cele mai tranzactionate autoturisme de pe piata second hand in mediul online din Romania.

  AutoIndex, cel mai precis instrument de masurare a pietei auto second hand, este primul de acest gen din Romania Si are drept punct de pornire anunturile de vanzare postate pe Auto.ro. AutoIndex furnizeaza informatii relevante privind media pretului solicitat, valoarea pietei de masini second hand precum si numarul total de anunturi si evolutia acestuia in timp.

  Modalitatea de calcul este complexa, agrega datele din peste 450.000 de anunturi, se obtine pentru 28 marci si 180 modele, tine cont de kilometri, an de fabricatie, marca, model si pret.

  Vizualizari: 3815