rss

Premiu pentru Pirelli Tyre Romania

  1. 16/03/2007
  2. Tags: Business Review, Pirelli Tyre Romania
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pirelli Tyre Romania a castigat premiul pentru „ Cel mai bun proiect Greenfield din Romania” pentru anul 2006 acordat de revista Business Review.

    Criteriile de eligilibilitate pentru desemnarea castigatorului au fost: inregistrarea de performante notabile pana la 31 decembrie 2006, existenta aceleiasi echipe manageriale in decursul respectivei perioade de timp, atingerea unui obiectiv consistent de investitii in decursul anului trecut.

    In octombrie 2006, Pirelli a deschis la Slatina o fabrica pentru productia de anvelope de inalta performanta destinate pietelor europene. Cu o investitie de 170 de milioane de euro, fabrica de la Slatina este capabila sa produca la regim maxim peste 4,5 milioane de anvelope pe an si va avea un numar de peste 1000 de angajati.

    „Acest premiu este o mare bucurie si onoare pentru noi. Pentru strategia de dezvoltare Pirelli, Slatina reprezinta un pol de importanta mondiala, fabrica fiind destinata sa devina una dintre cele mai mari capacitati de productie de anvelope pentru autoturisme din lume”, a declarat Enrico Malerba, CEO Pirelli Romania.
    Vizualizari: 898