rss

Premiu pentru dispozitivul Saab AlcoKey

  1. 23/12/2006
  2. Tags: Saab alcokey
    Vezi toate fotografiile (1)
    Asociatia Proprietarilor de Automobile din Suedia (a nu se confunda cu Automobil Clubul Suedez) a oferit premiul sau anual companiei Saab pentru crearea alcoolmetrului personal, promovat sub numele de Saab AlcoKey.

    Este al saptelea an in care asociatia amintita, cunoscuta in Suedia ca "Motomanner" ofera acest premiu oamenilor, organizatiilor sau companiilor care aduc o contributie in domeniile sigurantei traficului rutier si protectiei mediului.

    Mai mic decat un telefon mobil, Saab AlcoKey este dotat cu un orificiu in care soferul trebuie sa sufle inainte sa porneasca masina. Un transmitator radio trimite imediat un semnal catre unitatea electronica a masinii care va comanda pornirea motorului in cazul in care in mostra de respiratie nu s-au detectat urme de alcool.

    Daca in respiratie s-au detectat vapori de alcool care indica o concentratie mai mare decat cea legala, masina va ramane imobilizata. Saab AlcoKey este deja o dotare din ce in ce mai ceruta printre operatorii de flote sau pentru cei care ofera servicii de inchiriere si in curand va deveni dotare optionala pentru toate modelele de Saab.
    Vizualizari: 726
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »