rss

Premiera: VW Caddy 4Motion

  1. 18/09/2008
  2. Tags: Caddy, Caddy 4Motion, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (9)


    La 25 septembrie, la Hanovra va debuta IAA, expozitie auto dedicata autovehiculelor comerciale. Volkswagen si-a facut bine temele si a pregatit cateva premiere: Caddy 4Motion, un concept pick-up, concept Caddy PanAmericana, Caddy Life "Style Edition" si conceptul Crafter BlueMotion.

    Producatorul din Wolfsburg a dezvaluit astazi primele fotografii si informatii oficiale despre versiunea Caddy cu tractiune integrala, singurul model "deconspirat" dintre cele ce vor fi expuse. VW Caddy 4Motion a fost surprins in repetate randuri anul acesta de fotografii spion, ceea ce l-a dat de gol fiind chiar puntea spate, mai solida decat in cazul variantei 4x2.

    Caddy 4Motion
    este un autovehicul cu tractiune dubla permanenta, modificat fata de varianta din care este derivat pentru a putea primi sistemul de b integrala Haldex. In acest scop, au fost repozitionate rezervorul masinii si sistemul de evacuare si a fost ranforsat sasiul in special in partea din spate.

    Sub capota noului Caddy 4Motion inginerii germani au asezat un turbo diesel in patru cilindri, capabil de 105 CP si un consum de 6,6 l/100 km pentru van si 6,7 l/100 km pentru versiunea destinata pasagerilor. Pe langa viteza de top de 164 km/h, clientii mai primesc standard proiectoare de ceata, usi laterale culisante (una sau doua, in functie de varianta de caroserie), geamuri care reflecta caldura si jante de 15 inch.

    Preturile pentru noul Volkswagen Caddy 4Motion vor fi anuntate in cadrul IAA Vehicule Comerciale.

     
     
     
    Vizualizari: 1374