rss

Premiera: Renault Scenic facelift

  1. 17/09/2008
  2. Tags: Grand Scenic, Renault, Scenic, Scenic Team
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru a ramane lider in segmentul monovolumelor in ceea ce priveste designul si practicabilitatea, constructorul francez a prezentat astazi versiunea restilizata a MPV-ului Scenic, precum si o editie speciala denumita Team.

    La exterior, Renault Scenic facelift a primit o noua grila frontala cromata si un set de noi blocuri optice cu fundalul de culoare neagra, similare cu cele care au fost montate si pe versiunile GT ale noilor Megane si Laguna.

    Versiunea Team, in fapt modelul entry-level al lui Scenic facelift, inlocuieste vechile niveluri de echipare Extreme si Expression si este disponibila pe modelele Scenic cu 5 locuri si cu 7 locuri, denumita Grand Scenic.

    Scenic Team, al carui pret de pornire este de 19.900 de euro in Franta, ofera in standard vopsea metalizata, clante cromate la portiere si oglinzi vopsite in culoarea caroseriei, iar la interior aer conditionat, radio CD, volan imbracat in piele, frana de mana automata sigeamuri fata/spate electrice.

    De asemenea, masina dispune de tapiteriede culoare gri care are cusatura intr-o nuanta de albastru si aceleasi finisari charcoal care se regasesc si pe varianta Dynamique.

    Vizualizari: 1225