rss

Premiera: noul Renault Sandero Stepway (cu video)

  1. 24/09/2008
  2. Tags: Dacia, Renault, Sandero, Sandero Stepway
    Vezi toate fotografiile (11)

    Constructorul francez a lansat astazi pe piata din Brazilia noul model Renault Sandero Stepway, un model bazat pe caroseria lui Sandero, care este in fapt versiunea SUV a Daciei Sandero.

    Acest crossover este catalogat de francezi ca fiind un Urban Sport Vehicle (USV), insa dupa dupa cum se poate observa si in fotografiile de fata, este de fapt un Sandero cu o garda la sol inaltata pana la 18,5 cm, spoilere din plastic de culoare neagra specifice modelelor de teren, bare pe acoperis, evacuare cromata, precum si un bull-bar care a fost montat la partea frontala.

    Noul Renault Sandero Stepway este propulsat de o singura versiune de motorizare, si anume un benzinar de 1,6 litri 16 v Hi-Flex, care dezvolta 107 CP cu benzina si 112 CP atunci cand functioneaza pe baza de alcool.

    La interior, Sandero Stepway ofera un spatiu generos pentru cinci adulti, in timp ce spatiul destinat bagajelor are un volum de 320 de litri.

    In Brazilia, Sandero Stepway are un pret de pornire de 49.800 de reali brazilieni (18.445 de euro) si poate ajunge pana la 53.700 de reali (19.880 de euro).

    Galerie foto aici

     

     

    Vizualizari: 2116