rss

Premiera: noua Toyota Avensis

  1. 10/09/2008
  2. Tags: Avensis, Toyota
    Vezi toate fotografiile (10)

    Constructorul japonez va aduce la Salonul Auto de la Paris in premiera mondiala noua generatie a modelului de clasa medie Toyota Avensis, care va fi disponibila pe pietele din Europa atat in versiunea de caroserie sedan, cat si break.

    Rod al muncii Centrului de Design Toyota din sudul Frantei, cea de-a treia generatie a Toyotei Avensis va fi construita in Marea Britanie si propune un mix de calitate premium, performante dinamice excelente, confort si comportament rutier superioare actualei generatii.

    Noua Avensis dispune de un design mai agresiv decat modelul pe care il inlocuieste, care a fost preferat in locul unui aspect mai sobru.

    De asemenea, gigantul japonez sustine ca noua Toyota Avensis va oferi si o serie de sisteme de siguranta complet noi, cum ar fi controlul electronic al stabilitatii vehiculului (VSC+), farurile adaptive (AFS) si noul sistem Pre-Crash Safety (PCS).

    In ceea ce priveste gama de motorizari, este de asteptat ca noua Avensis sa beneficieze de trei noi propulsoare pe benzina, care ofera o putere mai mare, dar si un consum de combustibil mai mic.

    Noua Tozota Avensis va ascunde sub capota un motor de 1,6 litri/132 CP, unul de 1,8 litri/147 CP si de varful de gama de 2,0 litri/152 CP. Pentru fanii diesel vor fi disponibile aceleasi propulsoare D-4D de 2,0 litri/126 CP si 2,2 litri cu puteri cuprinse intre 156 si 177 CP.

    Mai multe detalii vor fi date publicitatii cu ocazia dezvelirii de la Paris.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 1765