rss

Premiera Mondiala: Noul Renault Espace - o noua generatie, acelasi ADN de succes

  1. 01/04/2023
    Vezi toate fotografiile (37)

    In 1983, Renault lanseaza in premiera conceptul Renault Espace: «voiture a vivre». Acest model de referinta a fost adesea imitat, dar niciodata egalat, motiv pentru care si-a castigat statutul de masina emblematica timp de cinci generatii.
    Renault dezvaluie acum noul Espace, un SUV cu 5 sau 7 locuri, care va continua ofensiva gamei Renault pentru consolidarea pozitiei sale in segmentele C si D.
    Dotat cu un spirit revolutionar insa vizionar asupra viitorului, Espace a evoluat in permanenta in concordanta cu vremurile. Noul Espace are alura unui SUV cu design atletic si elegant, iar versiunea Esprit Alpine adauga un aspect sportiv. Pastrand acelasi ADN al predecesorilor sai  cu 5 sau 7 locuri, Espace ramane cel mai spatios model din gama Renault. si acesta este punctul sau forte! Alegerea materialelor sofisticate si a finisajelor pune in valoare caracteristicile sale de top, ce includ un plafon panoramic din sticla de 1 m², mai mare decat oricare altul de pe piata.
    Noul Espace este, de asemenea, modern si dotat cu tehnologie de ultima generatie in zona de interior si sub capota. Beneficiaza de toate dotarile de conectivitate necesare soferului si pasagerilor sai, avand grija totodata de amprenta sa asupra mediului. Dimensiunile sale exterioare sunt mai reduse si este cu 215 kg mai usor decat predecesorul sau, fiind echipat cu un grup motopropulsor complet hibrid E-Tech ultraeficient de 200 CP. Consumul de combustibil scazut (4,6 litri la 100 km) ii ofera o autonomie de pana la 1.100 km, iar bateria nu are nevoie de incarcare exterioara. Cel mai eficient consum de combustibil al Noului Espace elibereaza doar 104 grame de CO2 pe km.
    Pastrand traditia istorica Renault de «voiture a vivre», noul Espace ofera performanta si siguranta rutiera la cel mai inalt nivel pentru toti pasagerii datorita platformei CMF-CD a Aliantei, sasiului sau special creat si celor 32 de sisteme de asistenta pentru sofer. La volan, placerea este multiplicata de MULTI-SENSE si 4CONTROL Advanced, sistemul cu patru roti directoare de la Renault.
    Fabrice Cambolive, CEO marca Renault:
    "Noul Espace este un vehicul important pentru a ne asigura si a confirma tranzitia la un nivel superior in segmentele de piata. Pastreaza ADN-ul celor cinci generatii anterioare, prin imaginea specifica unui varf de gama, confortul, habitaclul si luminozitatea sa. De asemenea, a evoluat pentru a satisface noile cerinte ale clientilor, cu un motor hibrid de referinta si o experienta multimedia unica."

    Vizualizari: 721