rss

Premiera: Lexus IS facelift

  1. 12/09/2008
  2. Tags: IS, IS 220d, IS 250, IS coupe-cabrio, Lexus
    Vezi toate fotografiile (7)

    Salonul Auto de la Paris va prilejui celor de la Lexus sa prezinte in premiera absoluta versiunea restilizata a sedanului IS: Chiar daca nu va atrage la fel de multe priviri precum noul IS 250 coupe-cabrio, totusi, versiunea revizuita a lui IS se va bucura si ea de atentia cuvenita.

    Varianta destinata pietelor europene beneficiaza de un spoiler fata redesenat, oglinzi exterioara noi cu lumini de semnalizare, blocuri optice fata/spate restilizate. De asemenea, grila frontala are un nou contur, iar jantele au un design nou.

    Inginerii de la Lexus au modificat si suspensiile, directia si transmisia, aceasta din urma putand fi actionata si manual de la clapetele montate in spatele volanului. In acelasi timp, toate modelele IS vor primi standard sistemul inteligent Vehicle Dynamics Integrated Movement (VDIM), care, cum rezulta si din denumire, va ajuta la imbunatatirea dinamicii la condus.

    Potrivit oficialilor niponi, modificarile operate la transmisie si la aerodinamica fac ca emisiile de CO2 ale modelului IS 220d sa se diminueze cu 3%, in timp ce versiunea Sport este creditata cu un nivel al noxelor redus cu 8%

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 1199