rss

Premiera in Campionatului National de Raliuri Tot Teren

  1. 28/04/2007
  2. Tags: Bucuresti-mangalia, Gps
    Vezi toate fotografiile (1)
    (Rally-raid) debuteaza astazi cu etapa Trofeul Capitalei UTI. Intrecerea aduce o premiera in sportul cu motor din Romania, beneficiind de sistemul de monitorizare GPS folosit in Dakar.

    Competitia se desfasoara pana la 30 aprilie, concurentii urmand sa parcurga ruta Bucuresti-Mangalia.

    Startul oficial a fost programat pentru astazi dimineata, in Complexul Expozitional Romexpo (zona pavilioanelor 14-15) chiar inainte de inaugurarea editiei 2007 a Salonului de Motociclete Accesorii si Echipamente Bucuresti.

    Dupa start, concurentii (categoriile auto, moto, ATV) pornesc catre iesirea din Bucuresti si vor parcurge, off-road, primele doua "speciale" ale primei zile. Maine se face transferul catre Mangalia, unde vor avea loc probele speciale ale zilei a doua.

    Duminica, in apropiere de Mangalia, se va derula si o sectiune cronometrata pe plaja. Apoi, a doua zi, concurentii vor ajunge la Ostrov, de unde, cu ajutorul unui bac, vor fi transportati la Calarasi, pentru ultima proba speciala, catre Bucuresti.

    Festivitatea de premiere va avea loc luni 30 aprilie la ora 19:00, in incinta Salonului de Motociclete Accesorii si Echipamente Bucuresti care se desfasoara la Romexpo.

    Concurentii vor beneficia de sistemul de monitorizare GPS folosit in Dakar. Gratie acestui sistem orice fan al motorsportului poate privi de acasa desfasurarea unui raid.

    Cu ajutorul monitorizarii, pe o pagina web exista in permanenta date despre pozitia fiecarui concurent. Mai multe amanunte puteti afla pe www.trofeulcapitalei.ro.

    Vom reveni cu fotografii si secvente video pe tot parcursul acestui week-end.
    Vizualizari: 1050
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »