rss

Premiera: iata noul BMW Seria 7!

  1. 04/07/2008
  2. Tags: Seria 7
    Vezi toate fotografiile (16)

    Gata cu fotografiile-spion! Gata cu imaginile generate pe calculator! Acestea sunt primele poze oficiale cu noua generatie a limuzinei de lux BMW Seria 7.

    Fotografiile si primele detalii tehnice au fost date publicitatii de constructorul bavarez inainte de prezentarea oficiala programata pentru saptamana viitoare. Evenimentul de dezvelire a noului BMW Seria 7 va avea loc in Piata Rosie din Moscova, pe 7.07, probabil la ora 7 p.m.

    Noutati prea mari in ceea ce priveste designul nu sunt fata de ceea ce am putut vedea pe prototipurile sumar camuflate spionate in ultima vreme, iar in plus, recentul banner arborat pe post de teaser in cadrul unui turneu de golf ne-a dezvaluit partea frontala a noului model care include o grila ceva mai mare in dimensiuni si faruri preluate de pe CS Concept.

    Blocurile optice, atat cele din fata, cat si cele de la partea posterioara vor ingloba tehnologie LED, in timp ce la interior se remarca noua versiune a sistemului i-Drive.

    In ciuda faptului ca este mai lunga si mai inalta decat modelul pe care il inlocuieste, noua Serie 7 isi mascheaza perfect gabaritul, iar aspectul exterior nu este nici pe departe atat de controversat ca precedenta generatie.

    De asemenea, selectorul tipului de transmisie a fost mutat de pe coloana de directie pe consola centrala. Un amanunt extrem de important: inginerii germani au revenit la consola orientata catre sofer, ceea ce demonstreaza ca persoana aflata la volan este stapanul masinii, precum si la clasicele instrumente de bord, cum ar fi tabloul cu patru cadrane rotunde cu rama cromata.

    Tehnic vorbind, asa cum unii au anticipat, noua Serie 7 ofera o multime de sisteme inovatoare, intre care Active Blind Spot Detection (sistemul care detecteaza obiectele din punctul mort), o noua generatie a sistemului Night Vision, camere video Side View si Back-up, Active Cruise Control care include un nou sistem stop-and-go, si noul Integral Active Steering, care secondeaza sistemul Active Steering.

    Noua limuzina de lux de la BMW va fi disponibila in cel putin trei versiuni: 730d de 245 CP si 540 Nm de cuplu - aceasta versiune accelereaza de la 0 la 100 km/h in 7,2 secunde, atinge o viteza maxima de 245 km/h si are un consum mediu de 7,2 litri pentru fiecare 100 km parcursi; 740i de 326 CP si 450 Nm; 750i de 407CP si 600 Nm - acest model este creditat cu o viteza de top de 250 km/h limitata electronic, un demaraj 0-100 km/h in 5,2 secunde si un consum mediu de 11,4 l/100 km.

    Prima aparitie in public a noului BMW Seria 7 va avea loc in octombrie, la Salonul Auto de la Paris.

    Pentru galerie foto, click aici

    Vizualizari: 3402
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »