rss

Poza zilei: personaj din Muppets surprins de radar!

  1. 29/10/2008
  2. Tags: Radar
    Vezi toate fotografiile (1)


    Da, fotografia alaturata este reala si a fost surprinsa de unul dintre numeroasele radare instalate pe soselele germane. Sa va explic: autovehiculul pozat este, de fapt, o editie britanica a lui Audi A4, care a fost fotografiat in timp ce rula in Germania. V-ati prins? Marea Britanie, volan pe dreapta... insa in Germania se conduce ca la noi, pe partea dreapta a drumului, deci soferul se afla pe stanga masinii.

    In imagine se observa ca scaunul care ii revine in mod normal soferului este ocupat de un... maimutoi, personaj celebru in serialului The Muppets Show. Istetul sofer - cel real! -, profita de una dintre slabiciunile sistemului: ca sa poata fi amendat pentru depasirea limitei de viteza, este necesar ca, atat numarul de inmatriculare al autovehiculului in cauza, cat si persoana de la volan sa fie perfect vizibile.

    Fotografia a facut inconjurul lumii starnind hohote de ras, insa nu la fel de amuzati au fost politistii germani, nevoiti sa explice publicului cum au fost pacaliti. "Numarul de inmatriculare nu este de ajuns. Avem nevoie de dovezi clare in ceea ce priveste persoana care se afla in acel moment la volan. Dar, pentru ca acesta este un autovehicul britanic, nu putem face o fotografie clara soferului, deoarece camerele radar sunt proiectate sa focalizeze pe partea dreapta a masinii", spun autoritatile.

    Infractorul a pacalit radarele in acest fel de mai multe ori, scapand fara amenda de fiecare data...
    Vizualizari: 1499