rss

Poza zilei: Accident cu Ferrari F50

  1. 10/11/2008
  2. Tags: F50, Ferrari
    Vezi toate fotografiile (1)


    Ma doare inima de cate ori vad cate o fotografie sau un filmulet cu un supercar trimis la pascut pe marginea drumului de cine stie ce soferas cu prea mult tupeu si mult prea putina minte. De data asta am gasit o imagine cu un Ferrari F50, productie 1995, zacand serios sifonat in iarba.

    Sportiva italiana apartine unui muzeu din Frank Hoek, Africa de Sud. Ei bine, fiul proprietarului muzeului a iesit la o plimbare cu F50-ul... Rezultatul se observa in poza, orice comentariu este de prisos.

    Presa sud-africana a apreciat ca masina este irecuperabila, insa proprietarul muzeului a tinut sa-i contrazica, precizand ca autovehiculul poate fi reparat pentru ca apoi sa-si reia locul in cadrul muzeului. Greu de crezut, insa, ca se mai poate alege ceva din aceasta gramada de fiare, multe piese importante trebuind inlocuite: suspensia stanga spate si dreapta fata, radiatoarele, anvelopele, farurile, spoilerele, caroseria foarte scumpa, realizata din fibra de carbon si multe altele.

    Proprietarul muzeului, impreuna cu fiul risipitor, au tinut sa precizeze ca accidentul este unul "normal" si nu s-a petrecut ca urmare a neatentiei sau vitezei excesive...
    Vizualizari: 1415