rss

Portofoliul Nokian Tyres se extinde: Noile anvelope NOKIAN HAKKAPELIITTA 10 duc siguranta la nivelul urmator

  1. 28/01/2021
    Vezi toate fotografiile (3)

    Gama de anvelope NOKIAN HAKKAPELIITTA 10, lansata oficial in cadrul unui eveniment online ce a avut loc ieri, 27 ianuarie, ofera aderenta maxima in timpul iernii, confort sporit la condus, fiind in acelasi timp prietenoasa cu mediul. Noile anvelope Nokian Hakkapeliitta 10 sunt destinate autoturismelor, in timp ce Nokian Hakkapeliitta 10 SUV sunt special concepute pentru vehiculele utilitar-sportive si crossover. Noua gama de produse include si anvelopele Nokian Hakkapeliitta 10 EV, o versiune dedicata vehiculelor electrice si hibride. 
    Noile anvelope de iarna Nokian Hakkapeliitta 10 sunt concepute pentru a face fata cu usurinta si fara a face rabat de la confort conditiilor meteorologice extreme. Aderenta superioara pe timp de iarna a noii game de anvelope este rezultatul solutiei moderne de cramponare Nokian Tyres, testarii riguroase si cercetarii constante. Tehnologia unica Double Stud ofera siguranta maxima pe gheata si zapada, datorita tintelor centrale care imbunatatesc acceleratia si aderenta la frânare, in timp ce tintele pozitionate in zonele umerilor maximizeaza aderenta in timpul virajelor si schimbarilor de banda.
    „Cea mai importanta caracteristica in materie de siguranta a unei anvelope de iarna cu tinte este performanta sa pe gheata. Schimbarea benzilor de rulare sau prezenta intr-o intersectie aglomerata, acoperita cu gheata, pot fi o provocare, iar poleiul poate fi la fel de periculos. Conform filosofiei noastre de dezvoltare a produselor, noile anvelope Nokian Hakkapeliitta 10 maximizeaza siguranta in toate conditiile de condus si ofera manevrabilitate de inalta performanta si aderenta fiabila. Misiunea noastra este sa oferim siguranta si predictibilitate in timpul condusului, indiferent de conditiile meteorologice din timpul iernii.”, declara Olli Seppala, Head of R&D, Nokian Tyres. 
    Noua gama de anvelope Nokian Hakkapeliitta 10 vine cu o selectie cuprinzatoare de peste 140 de produse. Acoperind dimensiuni intre 36 si 56 cm, anvelopele Nokian Hakkapeliitta 10 corespund indicelui de viteza T, respectiv 190 km/h. Majoritatea produselor din gama sunt marcate XL pentru cea mai mare capacitate de incarcare posibila in acea dimensiune. Noua gama Nokian Hakkapeliitta 10 va fi disponibila pentru consumatori in toamna anului 2021, fiind destinata mai ales pietelor din tarile nordice, Rusia si America de Nord.
    Noua gama Nokian Hakkapeliitta 10 este dezvoltata de cel mai nordic producator de anvelope din lume si inventatorul anvelopei de iarna. Compania detine peste 100 de brevete de siguranta pe timp de iarna si este lider mondial in domeniul sigurantei si sustenabilitatii. Pentru Nokian Tyres, a oferi siguranta in timpul condusului inseamna predictibilitate si o activitate responsabila fata de mediu si societate. Lansarea gamei de anvelope Nokian Hakkapeliitta 10 va consolida pozitia Nokian Tyres ca lider de piata in tarile nordice si Rusia si atinge obiectivele sale de dezvoltare din America de Nord. 

    Vizualizari: 2887