rss

Porsche vrea un Tesla Roadster pentru studiu

  1. 26/11/2008
  2. Tags: Porsche, Roadster, Tesla
    Vezi toate fotografiile (1)


    Cei de la Porsche sunt cunoscuti pentru autovehiculele lor care se potrivesc la fel de bine si pe strada, si pe circuit, inginerii germani fiind recunoscuti ca unii dintre cei mai priceputi din lume. Mai nou, insa, au inceput sa circule zvonuri confom carora Porsche va achizitiona un Tesla Roadster pentru a-l analiza in amanunt.

    Este cunoscut faptul ca Porsche lucreaza la un sistem de propulsie electric ce va folosi baterii litiu-ion, iar acum se pare ca isi cauta inspiratia la Tesla Roadster, automobil electric ce foloseste exact aceasta tehnologie.

    Desi tunerul Ruf a modificat un 911, transformandu-l intr-un automobil cu emisii zero tocmai pe baza bateriilor litiu-ion, Porsche nu s-a aratat impresionat. Ba, mai mult, reprezentantii producatorului german au plecat la cumparaturi in California, unde Tesla isi are sediul. Din pacate pentru compania germana, americanii respecta ordinea comenzilor, astfel ca Porsche nu isi va primi exemplarul Roadster prea curand, lista fiind destul de lunga.
    Vizualizari: 1000