rss

Porsche vine cu editii speciale de Boxster si Cayman

  1. 05/08/2008
    Vezi toate fotografiile (12)


    Germanii s-au concentrat asupra modelelor mai ieftine din gama, la modul general, respectiv asupra versiunilor S, in special. Deci, atat Boxster, cat si Cayman folosesc acelasi propulsor, ce-i drept intr-o forma usor mai potenta (are 8 cai in plus, pentru un total de 307 CP).

    Boxster S “Porsche Design Edition 2” este oferit doar in culoarea Carrera White, cu jante de 19 inchi, guri de admisie redesenate si un interior cu multiple accente de alb-gri, ca sa se asorteze cu exteriorul.
    Odata ce ai achizitionat acest model primesti si un ceas chronograph, al carui cadran reproduce turometrul masinii.

    Cayman S “Sport” este mai tipatori, arborand inclusiv doua nuante mai speciale: una portocalie si una verde - ambele imprumutate de la fascinantul 911 GT3. In rest poate fi comandat negru, rosu, galben, alb sau argintiu.
    Personalizarea exteriorului continua cu jantele negre si oglinzile & gurile de admisie ce vin tot de la GT3.
    Versiunea Sport vine inclusiv cu o echipare standard mai bogata, din care nu lipsesc farurile bi-xenon, pachetul Sports Chrono, scaune de curse si o evacuare mai eficienta, toate acestea facand din ea un mini-GT3 in toata regula.

    Ambele sunt editii limitate (Boxster 500 buc., Cayman 700 buc.) si pot fi cumparate doar in Europa, incepand din septembrie.

    Vizualizari: 910