rss

Porsche Roock 997 Turbo RST 600 LM pentru a celebra victoria de la Le Mans

  1. 15/10/2008
  2. Tags: Porsche, Rook RST 600 LM, Tuning
    Vezi toate fotografiile (3)


    Pentru a sarbatori succesul obtinut in Cursa de 24 de ore de la Le Mans, Roock AutoSport, tuner german specializat pe modele Porsche, a modificat un 997 Turbo. Reteta este simpla: motor turbo si sistem de management al motorului si al combustibilului bine "gadilate", evacuare din titan, ambreiaj "imprumutat" de la masinile de curse pentru a tine in frau cei 602 CP de care dispune "magaoaia"...

    Din toate aceste ingrediente care "respira" performanta a rezultat Rook RST 600 LM, autovehicul care are nevoie de numai 3,1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h si "prinde" viteza maxima de 341 km/h.

    Desi avem in fata ochilor niste cifre ametitoare, germanii sustin ca Roock RST 600 LM nu este doar un autoturism cu care sa te alergi pe circuit, ci mai degraba un supercar destul de docil pentru a fi utilizat in viata de zi cu zi. Si la "imblanzirea bestiei" contribuie din plin suspensiile reglabile si franele cu discuri ventilate de 380 mm si opt pistonase pe etrier.

    Pentru ca Porsche Rook RST 600 LM sa faca fata noilor provocari fara a-si lua zborul de pe sosea, acesta a fost inzestrat cu noi elemente aerodinamice menite sa creasca efectul de apasare.

    Consola a mai primit doua indicatoare - pentru ulei si temperatura, plus buton de start, iar la cererea potentialilor clienti, interiorul poate fi stilizat cu insertii din fibra de carbon.

    Vizualizari: 726