rss

Porsche prezinta modelul exclusivist Taycan GTS Hockenheimring Edition

  1. 04/06/2022
    Vezi toate fotografiile (8)

    Pentru a celebra cea de-a 90-a aniversare a Hockenheimring, Porsche prezinta prima editie speciala bazata pe masina sa sport electrica: Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition. Multe detalii unice, printre care vopseaua Stone Grey din programul de culori personalizate, combinata cu accente Bronzite, deosebesc aceasta editie speciala. Porsche Exclusive Manufaktur a personalizat interiorul in piele neagra cu cusaturi decorative si multe alte elemente in culoarea Island Green. In mai multe locuri, sigla aniversara „90 Jahre Hockenheimring” marcheaza caracterul exclusivist al acestui Taycan GTS cu o putere de pana la 440 kW (598 CP) . Ideea din spatele designului editiei speciale a fost sa stabileasca o legatura intre motto-ul aniversar al Hockenheimring, „evolutia mobila” si conceptul de „eleganta traditionala”. Editia speciala va fi disponibila in Germania si pe alte piete europene selectate.
    Accesul exclusiv este oferit chiar prin intermediul pachetului de echipare al masinii: cu ajutorul cheii modelului, clientii se pot identifica drept proprietari ai editiei speciale. Aceasta le va da dreptul sa conduca direct la Porsche Experience Center (PEC) Hockenheimring, situat in inima circuitului de curse. De asemenea, masina este livrata cu doi ani de incarcare gratuita. Clientii se bucura, de asemenea, de parcare preferentiala la evenimentele PEC „Fruhschicht”, adunarile lunare ale pasionatilor Porsche.
    „Cu aceasta editie speciala exclusivista, nu doar ii incantam pe fanii masinii noastre sport complet electrice, dar subliniem si atasamentul nostru fata de Hockenheimring”, spune Alexander Pollich, presedintele Comitetului executiv al Porsche Deutschland GmbH. „Felicitam legendarul circuit de curse pentru bogata sa istorie de 90 de ani. Cu Porsche Experience Center, din 2019, Hockenheimring a devenit si mai mult o casa pentru marca noastra.” Pe tot parcursul anului aniversar, un Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition va fi expus pe Hockenheimring.
    Exteriorul: schema de culori speciale si logo-ul aniversar de inalta calitate
    „Materiale fine, o combinatie eleganta de culori si detalii neobisnuite, pe care inca nu le-am prezentat in acest fel pe Taycan, fac aceasta editie speciala unica”, spune Alexander Fabig, vicepresedinte Individualizare si Clasic la Porsche. Vopseaua Stone Grey provine din programul de culori personalizate si este rezervata editiei speciale a modelului Taycan. Aceasta culoare exterioara Porsche atemporala, izbitoare, subliniaza caracterul emotional al masinii sport electrice. Bronzite a fost dezvoltata ca o culoare contrastanta, care reinterpreteaza tonurile metalice clasice si ofera accente elegante exterioare si interioare.
    Un alt element frapant sunt jantele de 21 de inchi Mission E Design. Centrul rotilor este vopsit in Bronzite satinat, in timp ce marginea din jur este finisata in culoarea exterioara, Stone Grey lucios. Finisajul satinat si vopselele lucioase au fost aplicate impreuna pe fiecare janta, o combinatie care face vehiculul si mai exclusivist. Similar, capacul butucului este vopsit in Bronzite satinat si are o sigla Porsche colorata. Etrierele de frana sunt vopsite in negru lucios.
    Alte accente Bronzite includ ornamentele laterale SportDesign, incrustatia difuzorului spate si denumirea modelului „Taycan GTS” de pe hayon. O emblema cu un logo aniversar imprimat in relief impodobeste stalpul B. Inscriptia „Hockenheimring Edition” de langa ea este finisata in Stone Grey.
    Interior: cusaturi decorative Island Green si lemn Paldao
    Conceptul designului exterior este continuat si in interior. Cusaturile decorative in Island Green ofera contrast interiorului din piele neagra. Aceasta schema de culori este o premiera in seria de modele Taycan.
    Decoratiunile din lemn Paldao cu pori deschisi sunt un alt punct culminant. Maneta selectorului, suporturile pentru pahare si orificiile de ventilatie de deasupra consolei centrale, precum si orificiile de ventilatie laterale de pe partea soferului si a pasagerului din fata, sunt vopsite in culoarea Bronzite. Volanul sport multifunctional GT a fost decorat cu un ornament Bronzite, avand si cusaturi decorative si un marcaj in Island Green la pozitia orei 12. Covorasele sunt finisate cu o incrustatie de piele si cusaturi decorative Island Green.
    O alta caracteristica speciala este logo-ul aniversar Hockenheimring in relief pe capacul compartimentului de depozitare din consola centrala. Aparatoarele de prag din aluminiu periat, in negru, prezinta denumirea modelului „Taycan GTS” iluminata. Proiectoarele usilor afiseaza pe podea sigla aniversara. Atentia pentru detalii a Porsche Exclusive Manufaktur este evidenta si la cheia vehiculului, care este vopsita in culoarea exterioara a masinii si prezinta o gravura laser de inalta calitate a siglei aniversare.

    Vizualizari: 720
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »