rss

Porsche prezinta modelul Cayenne Coupe

  1. 25/03/2019
    Vezi toate fotografiile (10)

    Porsche isi extinde familia de modele Cayenne. Un vehicul si mai sportiv se alatura celei de-a treia generatii a acestei game de SUV-uri extrem de reusite - Cayenne Coupe.

    Principalele caracteristici ale noului model Cayenne includ linii mai clare cu o sectiune spate unica, un spoiler spate adaptabil, o bancheta spate cu caracteristicile a doua scaune individuale si doua concepte diferite de plafon – in standard, un plafon panoramic fix, din sticla sau, optional, un plafon de carbon.

    Linia plafonului, foarte inclinata, pentru o eleganta de neegalat
    Proportiile mai dinamice se imbina cu elementele de design personalizate pentru a oferi noului Cayenne Coupe o eleganta de neegalat. "Linia plafonului, mult mai abrupta, care „cade” spre spate, face ca modelul Cayenne Coupe sa arate mai dinamic si il pozitioneaza drept cel mai sportiv model din segment", spune Michael Mauer, vicepresedinte Style Porsche. Acest efect este sustinut de un spoiler de plafon, care accentueaza silueta distincta a variantei Coupe. Parbrizul si stalpul A sunt mai reduse comparativ cu modelul Cayenne, datorita plafonului coborat cu aproximativ 20 de milimetri. Usile si aripile din spate, redesenate, largesc ”umerii” automobilului cu 18 milimetri, contribuind la alura sa musculoasa. Placuta de inmatriculare din spate este integrata in bara de protectie, facand vehiculul să para si mai aproape de sol.

    Cu spoilerul adaptabil pentru plafon, Cayenne Turbo a fost primul SUV dotat cu acest tip de aerodinamica activa. Noul Cayenne Coupe preia stafeta si o duce mai departe. Pe fiecare model Cayenne Coupe, un spoiler al plafonului este combinat cu un nou spoiler spate adaptiv, ca parte a pachetului Porsche Active Aerodynamics (PAA). Spoilerul - integrat armonios in silueta modelului - se extinde cu 135 mm la viteze de peste 90 km / h, marind presiunea de contact pe puntea spate, in timp ce PAA imbunatateste simultan eficienta.

    Plafon panoramic din sticla in standard si optional plafon de carbon
    Noul Cayenne Coupe dispune in standard de un plafon panoramic fix, din sticla, de 2,16 m2. Zona vitrata, de 0,92 m2 confera tuturor pasagerilor un sentiment extraordinar de spatiu, in timp ce ruloul integrat protejeaza impotriva expunerii la soare si la frig. Un plafon din carbon, conturat, este disponibil ca optiune pentru Coupe, la cerere. Imbinarea de pe centru confera plafonului aspectul caracteristic al unei masini sport, similar modelului Porsche 911 GT3 RS. Plafonul de carbon este disponibil in unul dintre cele trei pachete sport, cu greutate redusa. Aceste pachete includ optiunile Sport Design si noile jante usoare Design GT de 22 inch, dar si o tapițerie in carouri pentru partea centrala a scaunelor si accente de carbon si Alcantara in interior. Pentru modelul Cayenne Turbo Coupe, pachetul include si un sistem de evacuare sport.

    Confort pe sosea cu patru scaune sport
    Noul Cayenne Coupe ofera spatiu suficient pentru maximum patru persoane, ca standard. In fata, noile scaune sport optionale cu tetiere integrate ofera un confort exceptional si suport lateral optim. In spate, modelul vine echipat in mod standard cu o bancheta care are caracteristicile a doua scaune individuale. Alternativ, scaunele spate confort – cunoscute de la modelul Cayenne - pot fi comandate fara costuri suplimentare. Locurile pasagerilor din spate sunt coborate cu 30 de milimetri fata de Cayenne, ceea ce asigura spatiu suficient pentru cap, in ciuda siluetei sportive a automobilului. Capacitatea portbagajului este de 625 de litri - ideala pentru utilizarea de zi cu zi - si creste pana la 1.540 de litri cand scaunele din spate sunt rabatate (Cayenne Turbo Coupe: 600 pana la 1.510 litri).

    Lansarea pe piata cu motoare turbo de 340 CP si 550 CP
    Liniile extrem de dinamice si elementele de design personalizate ale noului Cayenne Coupe il diferentiaza clar de modelul Cayenne. In acelasi timp, Cayenne Coupe beneficiaza de toate performantele tehnice ale celei de-a treia generatii de modele, care dispune de motoare puternice, sisteme inovatoare de sasiu, display digital si un concept de operare si conectivitate globala.

    Doua motoare de inalta performanta sunt disponibile la lansarea pe piata. Cayenne Coupe cu motor turbo de trei litri, cu sase cilindri, ofera 250 kW (340 CP) si un cuplu maxim de 450 Nm. Cu pachetul Sport Chrono, echipat pe vehicule de serie, atinge sprintul standard de la 0 - 100 km/h in 6.0 secunde, acest timp scazand la 5.9 secunde cu pachetele sportive optionale. Viteza maxima a vehiculului este de 243 km/h. Modelul Cayenne Turbo Coupe de top se indreapta spre linia de start cu un motor de 4 litri twin-turbo, 404 kW (550 CP) si un cuplu maxim de 770 Nm. Cayenne Turbo Coupe accelereaza de la zero la 100 km/h in 3,9 secunde si are o viteza maxima de 286 km/h.

    O gama extinsa de echipamente
    Noul Porsche Cayenne Coupe este disponibil pentru comanda acum si va fi in reprezentante de la sfarsitul lunii mai. Echiparea standard extinsa include functia Power Steering Plus, jante din aliaj de 20 de inci, Park Assist in fata si in spate, inclusiv camera pentru marsarier, Porsche Active Suspension Management (PASM) si pachetul Sport Chrono.

    Vizualizari: 1760
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »