rss

Porsche prezinta a treia varianta E-Hybrid a modelului Cayenne

  1. 15/10/2023
    Vezi toate fotografiile (8)

    Noul Cayenne S E-Hybrid este cea de-a treia varianta de motorizare electrificata din cadrul seriei de modele si este pozitionat intre Cayenne E-Hybrid si Cayenne Turbo E-Hybrid. Concentrandu-se pe un echilibru fin intre utilitatea de zi cu zi si performanta, S E-Hybrid, disponibil in variantele de caroserie SUV si SUV Coupe, este o completare binevenita a gamei de motorizari. Tehnologia hibrida a noului Cayenne, revizuita semnificativ la inceputul acestui an, ofera, de asemenea, acestei variante de model o autonomie electrica si mai mare, precum si timpi de incarcare scurti, datorita gestionarii inteligente a energiei.
    In Cayenne S E-Hybrid, un motor V6 turbo de trei litri imbunatatit, cu 260 kW/353 CP, este combinat cu un motor electric de 130 kW (176 CP). Impreuna, acestea ating o putere a sistemului de 382 kW (519 CP) si un cuplu maxim al sistemului de 750 Nm. Potentialul ridicat de putere se reflecta in performantele de conducere. Cayenne S E-Hybrid accelereaza de la 0 la 100 in 4,7 secunde si are o viteza maxima de 263 km/h.
    Suspensie pneumatica cu tehnologie cu 2 camere si 2 valve, pentru o autonomie maxima
    La Cayenne S E-Hybrid, suspensia pneumatica adaptiva standard contribuie la combinatia de performante sporite si confort superior in timpul condusului. Tehnologia sa inovatoare cu 2 camere si 2 valve permite un spectru deosebit de larg de rapoarte de elasticitate ale arcurilor, care variaza de la extrem de confortabil pana la performante ridicate, comportament dinamic. In acelasi timp, noile modele S E-Hybrid beneficiaza de optimizarea sistemului hibrid al actualei generatii Cayenne. O autonomie pur electrica (EAER City) de pana la 90 de kilometri permite ca cea mai mare parte a condusului zilnic sa fie lipsita de emisii. Porsche face posibila aceasta autonomie cu o capacitate a bateriei de 25,9 kWh. Noul incarcator de curent alternativ de la bord incarca complet masina in mai putin de doua ore si jumatate, la o sursa de energie adecvata, cu o capacitate de incarcare de pana la 11 kW.
    Din punct de vedere vizual, Cayenne S E-Hybrid se integreaza perfect in gama de modele existente. Acesta are jantele Cayenne S de 20 de inch, ca dotare standard, si este echipat cu un sistem de evacuare cu doua tevi duble de esapament, din otel inoxidabil. In varianta SUV, Cayenne S E-Hybrid beneficiaza de pachetul exterior Silver, iar in varianta Coupe de pachetul exterior Black. Pentru condusul pe timp de noapte, siguranta si confortul sunt sustinute de farurile LED matrix standard. Noile faruri LED matrix HD sunt disponibile ca dotare optionala.
    Printre dotarile standard pe care soferul le va descoperi la interior se numara scaunele cu opt directii, pachetul Sport Chrono, care include un comutator de moduri pentru selectarea programului de condus, pedale din otel inoxidabil, precum si pachetul interior Diamar, vopsit in Silvershade. Soferul beneficiaza, de asemenea, de functii suplimentare in aplicatia My Porsche, inclusiv de noi functii in Apple CarPlay®. Porsche este primul producator auto care permite accesul facil la functiile auto, in cadrul CarPlay®. In noul Cayenne S E-Hybrid, un plus de confort este oferit de noul ecran optional pentru pasageri, care include functii video, precum si de noua oferta de sistem de calitate a aerului, care este proiectat sa filtreze particulele si substantele periculoase. Noile modele Cayenne S E-Hybrid pot fi deja comandate. In Romania, Porsche ofera acest model la preturi incepand de la 120.187,62 euro ( iar modelul Coupe de la 124.616,80 euro), inclusiv TVA si dotari specifice tarii.
    Livrarile vor incepe in noiembrie 2023.

    Vizualizari: 2047