rss

Porsche Panamera: primul teaser oficial

  1. 15/09/2008
  2. Tags: Panamera, Porsche
    Vezi toate fotografiile (5)


    De aproape doi ani presa din intreaga lume urmareste un subiect fierbinte: Porsche Panamera. Fotografii spion, filmulete facute de amatori, dar nimic oficial sau concludent pentru silueta si performantele viitorului GT. Dar astazi, in sfarsit, Porsche a facut public primul teaser oficial.

    Nu este prea mult, nu ni se dezvaluie decat o mica parte din botul masinii, insa este deajuns ca sa observam aceleasi linii familiare supercar-ului german si farurile "lacrima" cu tehnologie LED. Prezentarea acestui teaser coincide cu lansarea web-site-ului oficial dedicat modelului Panamera (www.porsche.com/panamera), unde gasiti tot felul de informatii referitoare la ultimul sosit in gama producatorului german, inclusiv filmulete cu sedanul camuflat.

    Acesta nu va fi ultimul teaser pe care generosii nemti ni-l pun la dispozitie, avand in vedere ca sedanul sport va fi lansat abia peste cateva luni. Astfel, pe 20 octombrie, Porsche va pune la dispozitia presei de specialitate noi informatii si ceva poze.

    Porsche Panamera
    isi va face debutul oficial pe piata la inceputul anului viitor, iar pentru inceput va fi disponibil cu un singur motor, un V8 natural aspirat sau, dupa preferinte, turbo. Mai tarziu, gama de motoare va fi imbogatita cu un V6. Pana in 2011 germanii planuiesc sa introduca si o versiune hibrid.



    Vizualizari: 892