rss

Porsche il va prezenta pe Cayenne GTS la Frankfurt

  1. 07/09/2007
  2. Tags: Cayenne GTS, Porsche
    Vezi toate fotografiile (2)
    Fabricantul german va aduce la salonul german o noua versiune a SUV-ului Cayenne, menita sa umple golul dintre variantele S si Turbo.

    Numita GTS, ea va pune la dispozitia clientilor un motor V8 modificat de 405 CP, ceva mai puternic decat cel al lui Cayenne S dar, totodata, sensibil mai slab decat cei 500 CP ai monstrului Turbo.

    GTS nu va inseamna insa doar o putere peste pragul celor 400 CP, ci (poate mai important) si o masina asupra careia s-a aplicat un program destul de serios de reducere a maselor, concomitent cu imbuntatirea aerodinamicii caroseriei.

    Desi ne indoim ca acest “Cayenne superleggera” va oferi senzatiile unei masini sport, nu putem sa nu ne gandim ca am putea asista la premiera celui mai sportiv SUV creat vreodata, lucru intarit atat de culoarea rosie in care va fi prezentat, cat si de interiorul in care bancheta din spate a fost inlocuita de doua scaune de tip scoica.

    Masina isi va face aparitia pe piata la inceputul anului viitor, dar va avea de infruntat cat de curand o concurenta puternica din partea viitorului BMW X5 M, aflat in aceste momente in pline teste pe Nurburgring.
    Vizualizari: 932
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »