rss

Porsche Cayenne X-treme de la Rinspeed

  1. 08/01/2008
  2. Tags: Porsche cayenne 957, Porsche cayenne x-treme
    Vezi toate fotografiile (2)
    Pornind de la facelift-ul lui Porsche Cayenne 957, tunerul elvetian Rinspeed a realizat o versiune extravaganta a modelului german, botezata X-treme, ce se caracterizeaza printr-un kit aerodinamic agresiv, care este disponibil pe toate noile modele Cayenne.

    Excelentul pachet aerodinamic este completat de imbunatatiri substantiale ale trenului de rulare al masinii si de numeroase dotari de inalt nivel la interior.

    Rinspeed a conceput X-treme astfel incat acesta sa se diferentieze clar de modelul de serie Porsche Cayenne, punand in prim-plan dinamismul si caracterul distinctiv.

    Cayenne X-treme are niste prize de aer frontale mai mari inglobate intr-o grila mai mare si mai profilata, dispune de jante de 23 inch imbracate de pneuri de 315/25, de frane ventilate mai mari si de un propulsor mai puternic de 600 de cai-putere, care face ca bolidul sa atinga o viteza de top de 300 km/h.

    Partea frontala mai larga da impresia unui vehicul mai lat si mai dinamic, in timp ce garda la sol micsorata cu 35 mm face ca masina sa fie mult mai echilibrata si mai stabila.

    Pragurile laterale se integraza in caroserie si in pasajele mai mari intr-un mod elegant si neobservat, in timp ce spoilerele profilate fata/spate contribuie la aspectul aerodinamic al masinii.


    Sistemul sportiv de evacuare a fost si el modificat pentru a "suna" mai agresiv, cele patru tevi de esapament cromate dand o nota sportiva partii posterioare.

    In habitaclu se remarca tapiseria si insertiile din piele, scaunele de tip scoica si sistemul de entertainment alaturi de alte specificatii exclusiviste.
    Vizualizari: 932