rss

Porsche Cayenne de la Techart

  1. 21/09/2007
    Vezi toate fotografiile (3)
    La salonul auto de la Frankfurt, specialistul german in operatiuni de tuning dedicate modelelor Porsche, Techart, si-a prezentat aproape intrega gama de programe destinate individualizarii SUV-ului Cayenne, insa noi ne-am oprit asupra celui intitulat “Aerodynamic Kit I” – unul pe care nemtii il considera perfect integrat in linia de design al masinii.

    Avand in vedere ca nici linia de care vorbesc ei nu e de mare exceptie artistica, le putem da dreptate, mai ales ca un SUV cu roti cu jante gigantice (in acest caz, de pana la 22 de inch diametru), o garda la sol redusa si spoilere cu prize de aer cat Golful Persic a aratat intotdeauna bine.

    Techat a mers insa si mai departe si a integrat in bara de protectie spate un difuzor aerodinamic, si, pe langa operatiunea de coborare a masinii cu 30 mm, a rigidizat trenul de rulare pentru a imprima un caracter mai sportiv.

    Apropo de sportivitate, cei care doresc intregul meniu pot comanda si kit-ul de motor ce ridica puterea V8-ului biturbo la 620 CP, adica la nivelul celor mai rapide supercar-uri ale lumii.

    Evident, cu un Cayenne Techart nu vei putea bate recorduri de circuit, dar macar poti sa incerci cu un record de audienta, mai ales ca tunerul pune la dispozitie un program de personalizare a interiorului cu optiuni aproape nelimitate.
    Vizualizari: 772