rss

Porsche Cayenne Cyclone de la Hamann

  1. 21/01/2008
  2. Tags: Hamann, Porsche Cayenne, Porsche cayenne cyclone
    Vezi toate fotografiile (5)
    Tunerul german Hamann tocmai a terminat lucrul la un nou program pentru cel mai important model din ultima vreme pentru finantele lui Porsche, salvandu-i astfel pe proprietarii de Cayenne disperati ca multimea de astfel de modele de pe sosele i-a inecat intr-o mare de anonimat.

    Denumit Cyclone, tuning-ul lui Hamann este considerat de specialisti cam cel mai extravagant din tot ceea ce s-a propus pana acum pentru fratele lui Touareg, insa el “stie” chiar mai mult decat o simpla demonstratie la nivel vizual.

    Asadar, dincolo kit-ul de caroserie impunator (ce include, printre altele, un spoiler frontal complet nou cu faruri de zi cu tehnologie LED, bosaje supradimensionate si difuzor aerodinamic spate) si jantele de pana la 23 de inch diametru, Cayenne Cyclone are si o tinuta de drum mai buna decat a modelului de serie, gratie operatiunilor de coborare a suspensiilor pneumatice cu 35 mm.

    Impunatoare sunt si franele, noul sistem dezvoltat de specialistii germani incluzand discuri de 380 mm diametru, asupra carora actioneaza etrieri cu opt pistonase in fata si cu patru pistonase in spate.

    Din pacate, comunicatul de presa Hamann nu a facut vreo specificatie cu privire la oferta de modificari aduse motoarelor, insa suntem convinsi ca si in aceasta privinta lucrurile pot fi duse la superlativ.
    Vizualizari: 960