rss

Porsche Cayenne 2007 s-a lansat la Poiana Brasov

  1. 25/02/2007
  2. Tags: Horatiu Ionescu Cristea, Porsche Cayenne
    Vezi toate fotografiile (2)
    Porsche Romania, importator general al marcilor Porsche, Audi, Volkswagen, SEAT si Skoda, a lansat la sfarsitul saptamanii trecute, la Poiana Brasov, noua generatie a SUV-ului de lux Porsche Cayenne.

    La eveniment a participat si Horatiu Ionescu Cristea, pilot in Campionatul de Raliuri al Romaniei si care va alerga in acest an pe un Porsche GT3.

    Ca si inainte, transmisia optima a puterii este asigurata de sistemul Porsche Traction Management (PTM). Desi in modul standard de operare puterea este repartizata intre puntea spate si fata 62:38, sistemul gestionat electronic PTM poate directiona pana la 100% din forta de tractiune pe fata sau spate, in functie de necesitati.

    Ca dotare standard, Cayenne Turbo este echipat cu suspensia pneumatica Porsche Active Suspension Management (PASM), careia i se poate alatura acum si noul sistem de stabilitate Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC). Acest sistem activ, disponibil optional pentru Cayenne si Cayenne S si in serie la Cayenne Turbo, reduce si in acelasi timp limiteaza ruliul in viraje.

    Pretul de baza pentru Porsche Cayenne este de 47.381 euro, in timp ce pentru Cayenne S este de 58.493 euro, iar Porsche Cayenne Turbo costa 95.576 euro (preturi fara TVA).
    Potrivit oficialilor Porsche, chiar inaintea lansarii in Romania, aproximativ 40 de unitati din noul Cayenne au fost deja comandate (luand in calcul toata gama de motorizari).

    Asa cum mentionam, Horatiu va alerga in acest an in CRR si in VTM cu un Porsche GT3 cu foarte putine modificari fata de versiunea de serie. “Intentia este de a vedea cum se comporta masina in conditiile in care 90% ea este asa cum se livreaza din fabrica. Cu exceptia suspensiilor, restul a ramas neschimbat”, a declarat Cristea. In ciuda acestui lucru, echipajul lui Horatiu va fi incadrat la grupa “H”, unde va fi net dezavantajat. “Din start am un handicap, in conditiile in care ceilalti concurenti merg pe masini mult mai puternice. O sa vedem insa ce se va intampla si cum va merge masina”, a concluzionat pilotul.

    www.auto.ro a fost prezent la evenimentul de la Poiana Brasov, de unde vom reveni cu detalii si cu un test-drive.
    Vizualizari: 1129
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »