rss

Porsche a prezentat noul Cayenne GTS Design Edition3

  1. 26/03/2009
  2. Tags: Boxster S Edition 2, Cayenne GTS Porsche Design Edition 3, Cayman S Edition 1, Porsche, Porsche Design
    Vezi toate fotografiile (10)

    Continuand tema "Porsche Design" lansata odata cu prezentarea lui Cayman S Edition 1 si a lui Boxster S Edition 2, constructorul german si-a marit gama cu un al treilea model din aceasta serie, bazat pe Cayenne GTS. Disponibil pentru comenzi de la 1 mai, productia lui Cayenne GTS Porsche Design Edition 3 va fi limitata la 1.000 de exemplare.

    Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu stiti, Porsche Design este un studio de design patronat de compania mama, cu sediul in Zell am Se (Austria), care se ocupa nu numai de modelele Porsche, ci are o gama larga de produse non-automotive cum ar fi ceasurile, telefoanele mobile, miniboburi de iarna pentru copii si chiar yacht-uri.

    Galerie foto completa aici

    Baietii de la Porsche Design au inceput "lucrarea" prin a vopsi acest Cayenne GTS intr-o nuanta de argintiu, denumita Lava Grey Metallic, pe care au aplicat dungi de culoare neagra pe partile laterale si pe capota. De asemenea, modelul a primit un set de jante din aliaj SportPlus de 21 inch care au fost vopsite in aceeasi nuanta cu caroseria. Aspectul exterior este completat de farurile cu bi-xenon, de geamurile laterale pe spate fumurii si de logo-ul special Cayenne GTS de pe haion, litera S fiind rosie.

    La interior se remarca plansa de bord si portierele din piele neagra cu insertii rosii, volanul sport cu trei spite mulfitunctional, in timp ce tetierele scaunelor din fata au tesut logo-ul Porsche, iar sezutul scaunelor si consola centrala sunt imbracate in piele Alcantara. Acelasi material il regasim si la nivelul panourilor usilor si al plafonului.

    Habitaclul lui Cayenne GTS Porsche Design Edition 3 se mai distinge prin insertiile de fibra de carbon ale tabloului de bord, prin logo-ul Porsche Design Edition 3 din centrul turometrului si prin placuta cu numarul modelului din aceasta serie limitata de pe capacul torpedoului.

    Din punct de vedere mecanic, nu sunt deosebiri intre acest model si cel de serie, astfel ca sub capota lui Cayenne GTS Porsche Design Edition 3 se afla acelasi propulsor V8 4.8 de 405 CP si 400 Nm de cuplu, care este legat la transmisia Tiptronic S cu sase rapoarte. Exprimat in cifre, SUV-ul atinge "suta" in 6,5 secunde si o viteza de top de 251 km/h.

    Asemenea modelelor Cayman S Edition 1 si Boxster S Edition 2, fiecare Cayenne GTS Porsche Design Edition 3 vine standard "echipat" cu numeroase accesorii unicat Porsche, intre care un ceas chronograf P'6612 cu carcasa din titaniu si un diametru de 42 mm si un set de patru geamantane care poarta sigla Porsche Design Edition 3.

    Pretul de pornire al lui Cayenne GTS Porsche Design Edition 3 este 94.344 de euro, inclusiv accesoriile.

    Vizualizari: 1433
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »