rss

Porsche 911 Turbo Cabrio de la 9ff

  1. 30/05/2007
  2. Tags: 911 Turbo, 9ff, Cabrio, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cel mai rapid cabriolet din gama Porsche abia daca s-a lansat de o luna de zile, dar cei cei de la 9ff nu au vrut sa piarda vremea si sa permita concurentei sa culeaga laurii.

    Acumuland deja experienta in urma modificarii versiunii coupe, inginerii unuia dintre cei mai cunoscuti tuneri Porsche din lume sunt gata sa lanseze in curand si decapotabila, un adevarat dispozitiv de creat furtuni la 350 km/h.

    Deocamdata, performantele exacte nu se cunosc, dar mai toata lumea se asteapta sa le depaseasca destul de clar pe cele ale modelului anterior. Ca sa intelegeti mai bine cam cum s-ar traduce aceasta nebunie, mentionam ca precedentul 911 Turbo Cabrio era capabil sa depaseasca 350 km/h multumita unei herghelii de 650 CP ce mocnea sub foaia de tabla care, la alte masini, ascunde portbagajul.

    Oricum, e destul de interesant ca cei de la 9ff isi pot face timp pentru proiecte simultan, celalalt nefiind altul decat planul pentru doborarea recordului mondial de viteza a lui Bugatti Veyron.

    Masina care va incerca asta, numita GT9, este capabila, teoretic, sa ajunga la 409 km/h (cu 2 km/h mai bine ca supercar-ul francez) si deja doi insi au hotarat sa se dispenseze de 400.000 de euro pentru a-si asigura serviciile ei.
    Vizualizari: 1012