rss

Politia Rutiera va amplasa 500 de radare catre munte si litoral

  1. 25/04/2012
  2. Tags: amenda, Politia Rutiera, Radar
    Vezi toate fotografiile (1)

    Politia Rutiera va amplasa pana la 500 de aparate pe drumurile catre statiunile montane si de pe litoral, cu ocazia zilei de 1 Mai. In plus, traficul va fi supravegheat cu doua elicopetere.

    Mini-vacanta de 1 Mai va scoate pe soselele din Romania ceva mai multe echipaje de politie, aproximativ 500 de aparate de masurare a vitezei urmand a fi puse in functiune.

    Mai mult decat atat, Politia Rutiera va supraveghea traficul cu doua elicoptere puse la dispozitie de Inspectoratul General al Aviatiei, dar si cu echipaje pe motocicleta.

    "In acest moment facem prospectiuni de efective, iar Politia Rutiera va actiona din nou cu tot ce inseamna autovehicule pe care le are in dotare, mai ales cu cele de masurare a vitezei si de supraveghere a traficului. In plus, vom beneficia si de aportul Inspectoratului General al Aviatiei, cu doua elicoptere care vor survola tronsoanele de drum pe de DN1 si A2. Preconizam sa iesim cu tot ce inseamna dotare radare, mai avem probleme cu autorizarea lor, dar estimez ca vor fi undeva la 440-500 aparate de masurare a vitezei", a declarat seful Politiei Rutiere, Lucian Dinita, anunta Mediafax.

    Vizualizari: 2165