rss

Politia Rutiera trage pe dreapta masinile cu numere straine

  1. 11/02/2013
  2. Tags: Bulgaria, inmatriculare, Taxa auto
    Vezi toate fotografiile (1)

    Politia Rutiera a demarat o actiune de identificare a masinilor inmatriculate in alte state, care circula in Romania. Astfel, in urmatoarea perioada autoturismele cu numere straine vor fi trase pe dreapta.

    Politia Rutiera planuieste sa alcatuiasca o baza de date cu toate autovehiculele inregistrate in alte tari, care circula in Romania, anunta PRO TV. Mai mult decat atat, agentii de politie au inceput deja identificare lor, majoritatea masinilor trase pe dreapta fiind inmatriculate in Bulgaria.

    Problemele ridicate de acest tip de autoturisme fac referire la utilizarea acestora in cadrul unor infractiuni, precum si lipsa unor asigurari auto valide, care sa poate fi utilizate pentru despagubiri in caz de accident.

    Conform unui proiect de lege propus de Guvern anul precedent, autovehiculele inmatriculate in Bulgaria si alte state membre UE ar putea circula pe drumurile publice din Romania doar 90 de zile intr-un an, perioada valabila de la data emiterii actului de vanzare-cumparare.

    Guvernul a venit cu aceasta propunere pentru a stopa fenomenul autovehiculelor inmatriculate in Bulgaria de catre romanii care doresc sa evite achitarea taxei auto de poluare, ce depaseste, in multe cazuri, valoarea masinii.

    Vizualizari: 27348
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »