rss

Plus de putere pentru Aston Martin Vantage

  1. 13/12/2008
  2. Tags: Aston Martin, kit, upgrade, Vantage
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce Aston Martin Vantage a fost updatat cu un nou motor V8 de 4,7 litri cilindree, clientii versiunii motorizate de agregatul de 4,3 litri ramasesera oarecum cu buza umflata.

    Pentru a le rezolva “necazul”, compania britanica ofera incepand de azi un kit de upgrade a performantelor vechiului propulsor, bazat pe un sistem de inductie folosit si pe nava-amiral DBS.

    Plusul nu este covarsitor – doar 20 CP -, insa modificarile realizate la nivelul ECU-ului, sistemului de aprindere si a celui de admisie au optimizat performantele motorului, care poate folosi acum sortimente de benzina cu cifre octanice mai mari.

    Dotat cu noul program de ameliorare, Vantage 4.3 ajunge la 100 km/h in 4,7 secunde si la o viteza maxima de 285 km/h, adica ceva mai bine ca inainte; totusi, daca aveti o asemenea masina in batatura si considerati instalarea kit-ului de motor, ati putea avea in vedere si pachetul Sports Pack.

    Disponibil pe versiunea cu motor de 4,7 litri, acesta include un set de arcuri si amortizoare Bilstein sport plus un set de ro]i noi, dotate cu jante din aluminiu mai usoare decat cele de serie.

    Vizualizari: 1001